STÍLUSTANÁCSADÁS

Az egyéni stílustanácsadás keretein belül mélyen részletekbe menően foglalkozunk a stílusteremtésének alapjaival.

A saját, egyedi és utánozhatatlan stílusod megteremtésénél két nagyon fontos alaptémakörrel fogunk foglalkozni. Az első a színek, a legfontosabb tényező mind a stílusos, mind pedig a divatos megjelenés szempontjából. A második a testalkatelemzés, a legelőnyösebb fazonok és szabásvonalak kiválasztása.

1. SZÍNTANÁCSADÁS

Színtanácsadás több mint 150 db színkendő segítségével, hogy a számodra legmegfelelőbb árnyalatokkal emelhesd ki arcod természetes szépségét! A 12 altípusos évszakelemzést használjuk, hogy konkrét színtónusokat határozhassunk meg.

Nagyon fontosnak tartjuk a természetes fényt, éppen ezért a Szalon kiválasztásánál olyan helyet álmodtunk meg, amely fényárban úszik. Ezáltal Te is sokkal szemléletesebben láthatod, hogy mely árnyalatok színezik előnyösen az arcodat. Letakarjuk a ruhádat egy semleges színű lepellel, illetve a hajadat is, ha festett vagy színezett. A 150 db színkendőt pedig meghatározott logika szerint a mellkasod elé helyezzük, és folyamatosan váltogatjuk az árnyalatokat. Színtartományonként dolgozunk, hogy Te is érzékelhesd látványosan, hogy a színkendők fénye hogyan színezi az arcodat. Frissebb, üdébb, fiatalabb, kipihentebb az arcod, lágyítja a vonalaidat, kisimítja a mimikai ráncokat a szín hatása? Vagy fáradtabbnak, színtelennek, szomorúbbnak néz ki az arcod, mélyíti a vonalakat, karakteresebbé teszi az arcodat?

A színtanácsadás eredménye pedig a Te csoda-színpalettád, amely teljesen egyedi, csak rád jellemző színeket foglalja magában. A színpaletta alapján pedig besoroljuk a színtípusodat a 12 színtípus egyikébe.

Hajszín/ fazon és sminktermékek

A színtanácsadáshoz szorosan hozzátartozik, hogy megnézzük milyen hajszín, illetve frizura a legelőnyösebb a természetes színeidhez és az arcformádhoz. Konkrét tanácsokat adok, hogy az évszaktípusodnak megfelelően milyen sminktermékek hozzák ki arcod üdeségét és báját (az általam tesztelt márkák alapján). Ezt azért tartom fontosnak, mert nem elegendő, hogy tudd milyen árnyalat áll jól, a hajszín és a smink megfelelő ismerete teszi teljessé a Te színvilágodat.

2. TESTALKATI ELEMZÉS

Testalkatelemzés vertikális és horizontális arányok segítségével, melyek megmutatják, hogy az 5+1 testalkat típus melyikébe tartozol, esetleg több testalkati típus keveréke vagy. Nem a cm-ekre vagyunk kíváncsiak, számunkra az arányok a legfontosabbak, hiszen Te is ezeket az információkat tudod a mindennapi öltözködés során legjobban hasznosítani.

Ezután testrészenként vesszük végig milyen szabásvonalak, fazonok mutatják meg a legnőiesebb oldaladat.

Nagyon fontosnak tartjuk a felsőruházat kivágását, az ujjhosszakat, a felsők fazonját.

A nadrágok és szoknyák esetében a legalapvetőbb információ, hogy hol a legelőnyösebb a derékvonal. Azaz a magas derekú, a klasszikus fazon vagy pedig a csípő nadrág a Te fazonod (a nadrág szárának fazonjáról nem is beszélve).

A szoknyáknál pedig megnézzük együtt, hogy a testalkati adottságaidat melyik fazon emeli ki legjobban, illetve az adott fazonokat milyen szoknyahosszal érdemes párosítani.

Szót ejtünk a cipők/ szandálok sarokmagasságáról, és a kiegészítőkkel is foglalkozunk.

A testalkati elemzést követően pedig a Szalonban megtalálható ruhák bármelyikét felpróbálhatod, hogy a gyakorlatban is tesztelhesd, melyek a legelőnyösebb szabásvonalak számodra!

Extraként küldök egy kb. 8-10 oldalas összefoglaló dokumentumot, ami képekkel szemléltetett részletes kivonata annak, amiről személyesen beszéltünk.

Helyszín: a hangulatos STYLEXPERT Szalon, mely Budapesten, a 13. kerületben, az Árbóc utca 1-3. szám alatt található.

Parkolás az AGORA Budapest mélygarázsában, vagy a környező utcákban. Tömegközlekedéssel az Árpád-híd pesti hídfőjénél, Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontjában található (elérhető metróval, villamossal, busszal, távolsági buszokkal könnyedén.)

Díja: 45 000 Ft, max. 2 óra

Anyák-napi kedvezménnyel az egyéni tanácsadás díja 39.000 Ft, a páros Anya-lánya stílustanácsadás díja pedig 35.000 Ft/fő.