STÍLUSTANÁCSADÁS

Színtanácsadás több mint 150 db színkendő segítségével, hogy a számodra legmegfelelőbb árnyalatokkal emelhesd ki arcod természetes szépségét. A 12 altípusos évszakelemzést használom, hogy konkrét színtónusokat határozhassak meg, hangulatképek segítségével pedig a színvilágot hozom közelebb számodra.

A színtanácsadáshoz szorosan hozzátartozik, hogy megnézzük milyen hajszín, illetve frizura a legelőnyösebb a színtípusodhoz és az arcformádhoz. Konkrét tanácsokat adok, hogy az évszaktípusodnak megfelelően milyen színek hozzák ki arcod üdeségét és báját (az általam tesztelt márkák alapján). Ezt azért tartom fontosnak, mert nem elegendő, hogy tudd milyen árnyalat áll jól, a hajszín és a smink megfelelő ismerete teszi teljessé a Te színvilágodat.

Testalkatelemzés vertikális és horizontális arányok segítségével, melyek megmutatják, hogy az 5+1 testalkat típus melyikébe tartozol, esetleg több testalkati típus keveréke vagy. Ezután testrészenként vesszük végig milyen szabásvonalak, fazonok mutatják meg a legnőiesebb oldaladat.

Extraként küldök egy összefoglaló dokumentumot, ami képekkel szemléltetett kivonata annak, amiről személyesen beszéltünk.

Díja: 45 000 Ft, max. 2 óra