STÍLUSTANÁCSADÁS CSOMAG

Hogyan lehet eljutni a stílusos megjelenésig, hogy a mindennapjaidba beépüljön? Szeretnéd átlátni a teljes folyamatot, ahogy megtaláljuk a színeidet, fazonokat, átnézzük a ruháidat, és pótoljuk, ami hiányzik?

A hosszú távú, stílusos megjelenés alapjait egy előnyös csomagban kínáljuk:

  • Színtanácsadás és testalkatelemzés 2 óra,
  • Gardróbrendezés 1 óra,
  • Közös vásárlás 2 óra.

Stílustanácsadás csomag egy összetett csomag, melynek célja, hogy kialakítsuk a Te saját stílusodat! Kiemelkedően fontosnak tartom, hogy a személyiséged tükröződjön a közösen kialakított stílusodban, hogy összhang legyen a lelked és a megjelenésed között!!!

A szolgáltatás magában foglalja a klasszikus személyi stílustanácsadást, melyet gardróbrendezés és bevásárló körút követ, hogy a gyakorlatban is megtapasztald mi számodra a legelőnyösebb színárnyalat és fazon.

Természetesen kialakításra kerül egy alapruhatár, ami nélkülözhetetlen mind az üzleti, mind a magánéletedben.
stílustanácsadás (max. 2 óra) a saját személyi színszakértődként több mint 120 különböző színezetű, színmélységű és telítettségű kendőt helyezek az arcodhoz egy tükör előtt, hogy Te is megtanulhasd megkülönböztetni, melyik árnyalat áll jól Neked, és melyik előnytelen. Ezt követően az alkati adottságaidhoz legjobban passzoló szabásvonalakat, fazonokat mutatom be a vertikális és horizontális arányaid alapján, mind pedig testrészenkénti elemzésben.

Ha van rá igény, folytathatjuk a gardróbrendezéssel, amely lehetőséget biztosít, hogy a már meglévő ruhatáradat közösen átvilágítsuk, és a 10 pontos darabokat meghagyva egy tudatosan átgondolt és igazán könnyen használható bázist építsünk fel az alapdaraboktól kezdve a legtrendibb divatcikkeken át.

A következő fázis, a bevásárló körút előtt megbeszéljük, milyen igényeid vannak, milyen budget-ből gazdálkodhatunk, és ezek alapján látogatjuk meg az általam javasolt designereket, plázákat, üzleteket. Vásárlás előtt természetesen felmérem a kínálatot, hogy célzottan és hatékonyan tudjunk haladni.

A bevásárló körút lehet egy napon a stílustanácsadással, illetve másik napon is, ez megbeszélés kérdése csupán (max. 2-3 óra, a gardróbrendezés igényétől függően).

Díja: 119 900 Ft, max. 2+3 óra