MOTIVÁCIÓS ELŐADÁS

A cég alkalmazottai a cég arcai, hűen tükrözik a cég által közvetített értékeket, kommunikálnak a vállalatról, vagy a vállalkozásról. A vállalkozásoknál pedig az én-márka építés elengedhetetlen eleme a fejlődésnek. A kommunikációs eszközök szerves része a megjelenésük, amellyel üzenetet közvetítünk, helyettük is kommunikál.

A motivációs előadás során az üzleti stílus megteremtését vesszük célkeresztbe, szemléletes és érdekes prezentáció keretében. A nők és férfiak esetében is a SZÍN témája az első lépések egyike, az évszakelemzést az általam összeállított színpalettákkal, több mint 120 db színes kendővel, valamint ismert emberekről készült kollázsokkal hozom még közelebb a hallgatósághoz. A testalkatelemzést az 5 típusos besorolás alapján teszem érthetővé a közönség számára (külön nők és férfiak számára) rengeteg képpel illusztrálva.

Az üzleti öltözködés egy egyezményes irányvonal, mégis úgy érzem, hogy a legtöbb vezető és munkavállaló nem biztos abban, hogyan állíthatja össze leghatékonyabban és változatosabban a ruhatárának az üzleti életben használt részét.

Az előadás anyagát igény szerint súlyozhatjuk a stílusteremtés és az üzleti öltözködés témái között.

Az előadások egyenként kb. 60-90 percesek, a résztvevők számától függően történik a díjszabás.

  • 5 – 30 fő 119 900 Ft
  • 31 – 100 fő: 219 900 Ft