Már javában zajlanak a céges vacsorák és programok, de ne feledd: másfél hét még mindig maradt karácsonyig!

Az ünnepi készülődésben, az ovis és iskolás adventi programok között, és a legtöbb cégnél a legnagyobb év végi hajtás kellős közepén bizony nem mindig van időd a megfelelő ruha kiválasztásához: több órát kell nézelődni, plázáról, plázára zarándokolni.

Érdemes megtartani a céges öltözködési alapokat, csak kicsit csillogóbban, ünnepibben, mint máskor. Ne feledkezz el arról sem, hogy a kollégákkal partizol, így a céges kereteknek a buliban is meg kell maradniuk.

A karácsonyi rendezvények széles palettájából lehet válogatni, ezért javaslom utánakérdezni, hogy milyen programra és helyszínre lehet számítani. Ezzel máris rengeteget könnyítettél a saját dolgodon. Ha nem adnak támpontot a dress code-dal kapcsolatban, akkor legyél minél inkább kreatív!

Ha még belefér az idődbe beszerezni egy(-két) ruhadarabot, akkor azt javaslom, hogy ne bonyolítsd túl a dolgot, válassz egyberuhát, ami azért is jó megoldás, mert nem kell túl sokat gondolkodni, hiszen a kiegészítők mellett csupán egy elegáns kardigán, vagy blézer, és csinos cipő/ csizma hiányzik csak a teljes képhez! Azért pedig, hogy még könnyebb dolgod legyen, csak két márka ruháit raktam be.

Ruhák: Mango, Mango Reserved

Ha a meghívó alapján színházba, elegánsabb alkalomra alakítod a megjelenésedet, akkor mindenképpen anyagában, színében, megjelenésében különlegesebb darabot választanék. A szolidan fényes anyagokban üde színfoltja lehetsz a társaságnak!

Mindhárom ruha Reserved

A csipkés ruha ugyancsak jolly-jocker a hasonló rendezvényeken, illetve az idei évben is nagyon trendi a plisszírozott szoknya. Fontos megjegyezni, hogy ezek a típusú formák egy picit kerekebbé teszik azokat a testrészünket, ahol hordjuk.

Ruhák: Mango, Reserved, Mango

Végül pedig olyan darabokat válogattam, amelyeket később is bátran felvehetsz irodai környezetben. A buliban fel lehet dobni ezeket a ruhákat hangsúlyosabb, színesebb kiegészítőkkel, és máris sokkal ünnepélyesebb lesz tőle a teljes megjelenés. A padlizsán lila ruha aszimmetrikus vonalára pedig külön felhívnám a figyelmet, mert a beigli-szezon után a karcsúsító hatása nagyon jól jöhet…

Jó szórakozást kívánok az érintetteknek!