Ha gyönyörű, dús keblekkel áldott meg az ég, akkor érdemes odafigyelned a következő stílus trükkökre, hogy igazán komfortosan érezd magad akár bikiniről, akár fürdőruháról legyen szó!

Az alma, az eper és a telt homokóra alkatok (és ezek kombinációi) esetében az alábbi trükköket figyelembe véve könnyedén választhatsz! A kérdés mindig, hogy hangsúlyozni szeretnéd, vagy egyszerűen csak olyan arányosnak mutatni, mint amilyen valójában az alakod, esetleg kicsit egyensúlyba hozni a vékonyabb alsótesteddel? Hozzátenném, nagyon fontos, hogy mennyire ereszkedett meg, vagy a gravitáció egyáltalán nem hatott a tartásra negatívan (itt természetes mellekre gondolok).

Mire figyelj oda?

Fontos a jó tartás! Legyen minimum dupla anyagú, akár merevítős fazon. Akár a balconette (alulról alátámasztott), akár háromszög fazonról, vagy a klasszikus melltartós típusról legyen szó, mindegyik szuper választás!

Balconette és klasszikus fazonok

Óvatosan a pánt nélküli bikini felsővel, és a túl vékony pántossal! Egyrészt az nincs megfelelő tartása (ahogy mondtátok, könnyen a bokádnál találod egy fejes ugrás után), másrészt pedig könnyen bevághat a válladnál, ami kényelmi szempontból sem előnyös! Mellmérettől függ, hogy belefér-e az ún. bandeau bikini, ha alul és oldalt merevített, nagyobb az esélye, hogy rajtad marad.

Előnyös a V kivágás, mint a felsők (blúzok, topok) esetében is, illetve az átlapolt megoldás! A keresztpántosak rendkívül előnyösen formázzák a melleket, nekem az alul átkötős fazon a kedvencem!

Sötétebb, visszafogottabb színekkel optikailag könnyen csökkenthetsz a mellméreteden! A felül sötétebb, alul világosabb párosítás remekül kiegyensúlyozza, ha esetleg erősebb a felsőtested az alsótestednél.

Ha szép telt melleid vannak, válassz hasonló méretű alsót is, értem ezalatt, hogy ne legyen nagy arány eltérés, mert zavaró lehet.

Bízom benne, hogy a nagy mellméretű hölgyek megfelelő információkat kaptak, hogyan érdemes választaniuk. A következő blog posztban a bikini alsókkal fogunk foglalkozni.

Képek forrása: Pinterest