Blog

Ez a blogposzt a Stylexpert Nyári stílus kihívásának az egyik feladata.

7 napon át osztok meg tippeket és apró feladatokat, amikkel kifinomultabb, stílusosabb és nőiesebb lehet a megjelenésed a kánikula kellős közepén is!

Benne vagy?

Akkor három dolgot kérek tőled:

  1. Lájkold a Stylexpert Facebook oldalát. Naponta jövök majd tippekkel és feladatokkal.
  2. Ha teljesítetted az adott nap kihívását, akkor kommenteld be a facebook poszt alá. Ezzel magadat és a többieket is motiválod,hogy kitartsanak a végéig. (Az is elég, ha annyit írsz, hogy 'A mai feladat pipa')
  3. Tarts ki a 8. nap végéig, és a végén legyél büszke magadra. 😉

Hogy fel tudj zárkózni, összegyűjtöttem a kihívás eddigi részeit:

1. NAP: A ruhadarab ami azonnal nőiessé tesz?
2. NAP: A stílusos nő erre is odafigyel
3. NAP: Merj színekbe öltözni!
4. NAP: Szandál stílusosan
5. NAP: Díszítsd virággal a lakásod!
6. NAP: Hogyan kerüld el a nyári stílusbakikat?
7. NAP: Hogyan sminkelj?


A téli búskomor utcakép után a tavasz és a nyár szóljon végre a színekről! Ne vedd fel a mai napon a fekete-szürke-barna trióból egyik színt sem! Itt leginkább a teljesen fekete szettek, a sötétszürke és a sötétbarna színek mellőzésére szeretnélek biztatni!

Legyen végre a színeké a főszerep, vonatkoztass el ezektől az alapszínektől, és garantált, hogy a hangulatod is sokkal jobb lesz, biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben!

A következő kérdés jogos, ha nem ezeket a biztonsági színeket hordom, akkor mit vegyek fel? Szerencsére a lehetőségeidnek csak a képzelet (és a pénztárcád) szab határt. Évszaktípusonként összegyűjtöttem egy-egy üde színkavalkádot, hogy bátrabban merj nyúlni a színekhez!

A tavasz típusok mindenképpen meleg, világos, üde színeket ajánlok, valamint az élénk árnyalatok nagyon előnyösek számukra. A korall és lazac színek, a türkizkék és almazöld hozzák ki igazán a tavasz típus gyönyörű bőrszínét és hajszínét. Ezeken kívül hordhatnak bátran menta zöldet, vaníliaszínt és kankalin sárgát is, az összhatás önmagáért beszél majd.

A nyár típusoknak a pasztellesebb árnyalatokat javaslom, a világos, hideg, lágy színeket. Remekül mutat rajtuk a levendula lila, a világos vízkék és vízzöld, a halvány rózsaszín és az eperszín, a lensárga, és a világosabb farmerszínekben is nagyon csinosak!

Az ősz típusoknak a meleg, izzó színeket javaslom, a tört árnyalatok, az őszi erdő színei hozzák ki igazán az ősz természetes színeit.

A narancssárga, az indiai vörös, a barackszín, a meleg púderes rózsaszín, a vadász zöld, a cappucino és ekrü színekkel nagyon kellemes és stílusos szetteket állathatnak össze.

A tél típusoknak általában nagyon világos vagy pedig szép kreolos a bőrük, ezért érdemes odafigyelniük, hogy élénk, hideg, sötét árnyalatokat alkalmazzanak, vagy pedig jeges színeket!

A magenta, az igazi piros, a királykék, a smaragdzöld és a hófehér mind-mind telitalálatok, minél nagyobb a kontraszt esetleg több szín párosításánál, annál jobban mutat rajtuk!

A színes nyaklánc szinte kötelező, üde színfolt lehet egy igazán stílusos összeállításban!

Amint láthatod, nagyon fontos figyelembe venned az évszaktípusodat, mert ezek a színek a legszebb harmóniát mindig egymással alkotják!

Ha szeretnéd megtudni, Neked milyen színek állnak jól, szerezd meg a Stílusteremtés nőknek 10 lépésben c. könyvemet 20% kedvezménnyel a kihívás végéig (ahol az évszaktípusokról nagyon részletesen írok 😉

Használd a “Nyári stílus kihívás” megjegyzést.

Itt találod a könyvet.

Már a kihívás harmadik feladatánál tartunk, remélem kitartasz a végéig! 🙂 A folytatésért lájkold a Facebook oldalamat.


Kész vagy a mai kihívással?

Kérlek >> Írd meg itt! <<

Bármit írhatsz, akár annyit is, hogy 'pipa' 🙂

Szeretném, ha ezzel is motiválnánk egymást, hogy végigcsináljuk a kihívást és nagybetűs nőként éljük meg a nyarat!

Ha kérdésed van a témában, akkor azt is itt tudod megtenni.

Ha pedig tetszett ez a bejegyzés, akkor kérlek oszd meg Facebookon a lenti gombokra kattintva!

>> Ne feledd, a Stílusteremtés nőknek 10 lépésben című könyvemet szerda éjfélig még akciósan, 3990 Forintért tudod megrendelni! <<