MAGAMRÓL

Ferencz Judit vagyok Stíluskommunikátor, a STYLEXPERT alapítója és a „Stílusteremtés nőknek 10 lépésben” című könyv írója.

Gyermekként a divatrajzokkal kezdődött minden, majd közgazdászként tíz évig egy sikeres külkereskedelmi karrierrel folytatódott. A kisgyermekeim születése pedig elhozta a fordulópontot, vissza a gyökerekhez. Újra felfedeztem azt, hogy miben lelem örömömet, hogyan tudok értéket teremteni, kiteljesedni. Egy varázslatos utazás vette kezdetét, melyben hiszem, hogy megtaláltam a hivatásomat.

Stíluskommunikátorként illetve a tudatos és üzleti öltözködés szakértőjeként látom a boldog pillanatokat, a megkönnyebbülés könnyeit legördülni az arcokon, részese vagyok új kezdeteknek, befogadásnak és elengedésnek. A boldog leveleknek, melyben anyukájára büszke nagylányról, a vágyott pozíciót elért nőről, hosszú évek magányát feledő új párkapcsolatról  és versenyképesebb, sikeresebb vállalatokról olvasok…

A folyamatos szakmai képzések lehetőséget adnak számomra, hogy azt a hihetetlen tudást, amellyel az oktatóim rendelkeznek, magamba szívhassam, és egy lepke szárnycsapásaként tovább rezegtessem a világ felé, többet, jobbat, értékesebbet adva.

“A stílus egy dal, amikor a lélek és a test ugyanarra az ütemre mozdul, s egyszercsak a megjelenés természetes, letisztult és sallangmentes lesz, az összes hangjegy a helyére kerül…” (STYLEXPERT)

Ferencz Judit vagyok a STYLEXPERT alapítója, és a „Stílusteremtés nőknek 10 lépésben” című könyv írója.

Gyermekként a divatrajzokkal kezdődött minden, majd közgazdászként tíz évig egy sikeres külkereskedelmi karrierrel folytatódott. Négy éve, a kisgyermekeim születése pedig elhozta a fordulópontot, vissza a gyökerekhez. Újra felfedeztem azt, hogy miben lelem örömömet, hogyan tudok értéket teremteni, kiteljesedni. Egy varázslatos utazás vette kezdetét, melyben hiszem, hogy megtaláltam a hivatásomat.

Stílusszakértőként látom a boldog pillanatokat, a megkönnyebbülés könnyeit legördülni az arcokon, részese vagyok új kezdeteknek, befogadásnak és elengedésnek. A boldog leveleknek, melyben anyukájára büszke nagylányról, a vágyott pozíciót elért nőről, hosszú évek magányát feledő új párkapcsolatról olvasok…

A folyamatos szakmai képzések lehetőséget adnak számomra, hogy azt a hihetetlen tudást, amellyel az oktatóim rendelkeznek, magamba szívhassam, és egy lepke szárnycsapásaként tovább rezegtessem a világ felé, többet, jobbat, értékesebbet adva.

“A stílus egy dal, amikor a lélek és a test ugyanarra az ütemre mozdul, s egyszercsak a megjelenés természetes, letisztult és sallangmentes lesz, az összes hangjegy a helyére kerül…” (Stylexpert)

Küldetésem hozzájárulni a magyar nők és férfiak stílus-forradalmához, hogy a belső szépség és a külső megjelenés összhangja mindenhol körülvegyen minket.