Impresszum

www.stylexpert.hu

A STYLEXPERT Kft. a stílustanácsadás, gardróbrendezés, közös vásárlás, csoportos stílustanácsadás, motivációs előadások szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseiket a judit@stylexpert.hu email címen várja!

Általános adatok
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09- 293536
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság (Kft.)
Cégjegyzésre jogosult: Ferencz Judit

A cég elnevezése
STYLEXPERT Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A cég rövidített elnevezése
STYLEXPERT Kft.

Elérhetőségek

E-mail: judit@stylexpert.hu

Telefon: +36 20 971 4070

A cég pénzforgalmi jelzőszáma: 12011351-01587906- 00100005

Copyright (Szerzői jogok)

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

A tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a STYLEXPERT Kft. írásos engedélyével lehetséges.

Jelen honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat vagy más írott anyagokat a STYLEXPERT Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A jelen webhely elemei sem egészükben, sem részben nem másolhatók. Jelen webhely egyetlen mondata, logója, grafikája, hangja vagy képe nem másolható és nem továbbítható a STYLEXPERT Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül. A stylexpert.hu domainnév felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a STYLEXPERT Kft. előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szó, szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) szerzői jogvédelem alá esik, csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

A STYLEXPERT Kft. írásos engedélye nélkül tilos jelen webhely tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni, továbbá a tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni. A honlap tartalmi és formai alkotórészei nem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A STYLEXPERT Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A STYLEXPERT Kft. nem garantálja a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatosságát, illetve hibamentességét.

A STYLEXPERT Kft. fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa, átdolgozza illetve elérhetőségét korlátozza.