Ez a blogposzt a Stylexpert Nyári stílus kihívásának az egyik feladata.

7 napon át osztok meg tippeket és apró feladatokat, amikkel kifinomultabb, stílusosabb és nőiesebb lehet a megjelenésed a kánikula kellős közepén is!

Benne vagy?

Akkor három dolgot kérek tőled:

  1. Lájkold a Stylexpert Facebook oldalát. Naponta jövök majd tippekkel és feladatokkal.
  2. Ha teljesítetted az adott nap kihívását, akkor kommenteld be a facebook poszt alá. Ezzel magadat és a többieket is motiválod,hogy kitartsanak a végéig. (Az is elég, ha annyit írsz, hogy 'A mai feladat pipa')
  3. Tarts ki a 8. nap végéig, és a végén legyél büszke magadra. 😉

Hogy fel tudj zárkózni, összegyűjtöttem a kihívás eddigi részeit:

1. NAP: A ruhadarab ami azonnal nőiessé tesz?
2. NAP: A stílusos nő erre is odafigyel
3. NAP: Merj színekbe öltözni!
4. NAP: Szandál stílusosan
5. NAP: Díszítsd virággal a lakásod!
6. NAP: Hogyan kerüld el a nyári stílusbakikat?
7. NAP: Hogyan sminkelj?


Ha télen az volt a kifogás, hogy túl hideg van, és fázol, azért nem veszel fel szoknyát, akkor most ezt elfelejtheted! Ha nyár, akkor vegyél elő egy pár szoknyát a gardróbodból, és hozd elő a nőies énedet!

Az egyetemen volt egy lány, aki mindig szoknyában járt, ha esett, ha fújt. Egyszerűen nem értettem, miért „kínozza magát”. A válasz egyszerű volt, a barátja amikor beleszeretett, szoknyában volt, és azóta mindig elmondta neki, hogy imádja, hogy látszanak a lábai, és annyira nőies, csinos, amikor szoknyában van!

A férfiak imádják rajtunk a szoknyát, nyáron is minden testalkati típus megtalálhatja a legelőnyösebb fazont. Egy jolly-jocker tipp: az enyhén bővülő „A” vonalú fazonnal nagyot nem hibázhattok, mert mindenkinek jól áll.

Az egyszínű egyberuha enyhe „A” vonalú szoknyarésszel ugyancsak nagyon előnyös szinte mindenkinek, mert karcsúbbnak hat a derék, és a nőies, ’50-es évekbeli klasszikus hatást idézi. Ezen kívül a ceruza szabás is nagyon csinos, nőies viselet, mint a kék ruha esetében.

Ha kedveled a mintákat illetve a rafinált szabásvonalakat, akkor bátran szemezgess az alábbi összeállításból! Ha a felsőtested erősebb, mint az alma és az eper testalkatú nők esetében, akkor érdemes a szoknya részre hagyni a mintákat.

Ha az alsótested a hangsúlyosabb, akkor válassz bátran mintás blúzt, vagy feltűnő fodrokat az egybe ruha felső részére.

A mintás ruhák pedig nagyon szép, szimmetrikus hatást nyújtanak, érdemes olyat választani, ahol a minta az általad kihangsúlyozni szánt területre esik!

Az utolsó egybe ruha pedig remek példa arra, hogy egy aszimmetrikus, rafinált szabásvonal egy egyszínű ruhát is mennyire jól feldob, nagyon csinos hatást kelt.

Ha imádod a szoknyákat, akkor ez a szoknya kisokos nagy segítségedre lehet, amelyet  gyönyörű meleg színekben állítottak össze 😉

Ez a cikk a nyári stílus kihívás első feladata. A folytatésért lájkold a Facebook oldalamat.


Kész vagy a mai kihívással?

Kérlek >> Írd meg itt! <<

Bármit írhatsz, akár annyit is, hogy 'pipa' 🙂

Szeretném, ha ezzel is motiválnánk egymást, hogy végigcsináljuk a kihívást és nagybetűs nőként éljük meg a nyarat!

Ha kérdésed van a témában, akkor azt is itt tudod megtenni.

Ha pedig tetszett ez a bejegyzés, akkor kérlek oszd meg Facebookon a lenti gombokra kattintva!

>> Ne feledd, a Stílusteremtés nőknek 10 lépésben című könyvemet szerda éjfélig még akciósan, 3990 Forintért tudod megrendelni! <<