Nagyibugyi vagy Baywatch-fazon? Esetleg egy klasszikus bugyis típus? Fogós kérdések, ezért egy külön blog cikket szeretnék erre szánni! Milyen típusú bikini alsóban vagy a legcsinosabb? Milyen fazonok léteznek egyáltalán?

Brazil tangás verziók

Számomra a tangás típus nem fér bele a vízparti stílusba, bármilyen formás is legyen valakinek feneke, ezért erre a fazonra nem térek ki. Helyette a brazil tangás verziót ajánlom, amely ugyan egy szexibb típus, mégsem annyira direkt, mint egy sima tangás verzió. Az sem mindegy, hogy elöl V alakú, vagy pedig szinte egyenes fazon.

Az első kicsit Baywatch-stílusú, amelyet leginkább vékony homokóra típusoknak ajánlok, illetve keskenyebb csípő esetén. Széles csípő esetén az erősen felfelé szabott derék nem feltétlenül előnyös, mindenképpen megéri felpróbálni. Banán és eper testalkaton el tudom képzelni, alma és körte testalkatok esetében óvatosabb lennék.

A második és a harmadik brazil tangás verzió már kicsit visszafogottabb, ha szép esztétikus a feneked, akkor hajrá, jól fognak állni.

Oldalt megkötős, állítós fazonok

Ha attól tartasz, hogy bevág majd oldalt a bikini alsó, akkor ez lehet a megoldás számodra! Szerintem érdemesebb a vastagabb pántos verziót választanod, mert a cérnavékony pántok valóban bevághatnak kicsit oldalt a husiba. Ha bármilyen méretváltozás állna fenn, akkor is nagyon hasznos, hiszen csak állítasz picit a pánton!

Normál, V bugyis fazonok

Szerintem az leginkább közkedvelt választás (akárcsak a felsőknél a háromszög típus). Nem mutat sokat, mégis csinos felvéve, lehet akár egy anyagból szabott, vagy a deréknál rafináltan variált. A lényeg, hogy általában köldök alatt van a derékvonala, magas derekú vagy akár csípő fazon is lehet.

Magas derekú fazonok

Az abszolút trend pár éve, nagyon sokan választják ezeket a bugyi típusokat. Alma testalkatú hölgyeknél óvatosan, mert rövidíti a törzset, ami nem előnyös számukra. A körte, homokóra, eper és banán testalkatokon jól mutathat, ha figyelembe vesszük, hogy az arányainkat ne tolja el. Ezek picit jobban takarják a feneket, szinte teli bugyik. Javaslom, hogy ne legyen falatnyi a felsőrész, mert akkor bután nézhet ki a magas derekú széles alsóval.

Fontos! Ez a típus lehet ívesebb a combnál, illetve szinte egyenes. Azt gondolom, az íves szinte mindenkinek előnyösebb, mint a harmadik képen látható fazon.

Természetesen a fent felsorolt fazonokat nagyon sok extrával fel lehet dobni, mint oldalt pántok, fodrok, csipkék, megkötők, masnik, stb.

Azt javaslom, ne a trendekre támaszkodjatok, hanem a testalkatotoknak megfelelően válogassatok, mert akkor garantált, hogy jól fogjátok magatokat érezni a kiválasztott fazonokban.

Képek forrása: Pinterest