Benned is felmerül a kérdés, hogy a szezon végén van-e bármi értelme vásárolni? Ha már úgyis minden mérethiányos, és a télnek is lassan vége?

 Az elmúlt hetek közös vásárlásai alapján nem beszélnélek le róla! Sőt!

Őszi-téli szezon kincsei

A tavaly őszi-téli szezon ruhadarabjait még jócskán ki tudjuk használni, hiszen előttünk még a február és a március. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva még bőven a meleg kabátos időszak voltak. Ezen kívül a tavaly őszi darabok tökéletesen megfelelnek az idei szezonális tavaszinak is! Valóban, már mérethiányosak a leárazott ruhák, de milyenek is lennének, ha már lassan másfél hónapja tart a leárazás? Ha van olyan csizma, kabát, vagy akár egyberuha amit kinéztél magadnak, de sajnáltál „annyit” adni érte? Még most van értelme egy gyors kört futni (és persze alapdarabja lehet a ruhatáradnak)!

Csak tudatosan!

A „sales” feliratoknál a tudatosság nagyon fontos. Könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy csak azért mert olcsó valami megvesszük, pedig nincs is szükségünk rá… Azt javaslom, koncentrálj azokra a ruhákra, amelyeket teljes áron nem vettél volna meg, de most itt a lehetőség (ha még van a méretedben)…

Múlt pénteken (február 1-jén) is egy teljes téli/tavaszi ruhatárat tuningoltuk fel, egy anyuka nőies, de mégis kényelmes és praktikus gardróbját kiegészítve. A pamutos, de mégis elegánsabb felsőkre koncentráltunk, vagány mellénykabáttal és sportzakóval kiegészítve!

Tegnap (február 4-én) pedig az egyberuhákat céloztuk, az irodai megjelenésbe vittünk új színeket, és csinos ceruza szoknyás ruhákat ;-)! A piros műbőr kabátról már nem is beszélve… Szeretem, amikor mertek olyan dolgokat is kipróbálni, felvenni, amit magatoktól sohasem vennétek le a vállfáról! A meglepetés pedig garantált!

Imádom ezeket az alkalmakat, ahogy minden mozaik a helyére kerül, és a szettek összeállnak, a mosolygós arcok pedig a legnagyobb boldogság!

Várunk tavasz!

A tavaszi szezon darabjai pedig szinte észrevétlenül a kirakatokban, az üzletek vállfáin és polcain is megjelentek. Nem tagadom, múlt héten be is újítottam egy gyönyörű kék műbőr dzsekivel, amit hamarosan majd posztolok is 😉

A tavasz legújabb trendjei nagyon izgalmasak, rengeteg új dolog lesz a mindennapjaink része, számos évek óta tartó trend tartja majd magát, és lesznek olyanok,a melyektől búcsúzunk! Már alig várom, hogy megoszthassam Veletek a következő hetekben!

Szóval, ha szeretnél esetleg még kincsekre lelni, vagy már szomjazod az új tavaszi trendeket, akkor érdemes körülnézni!

Ha segítségre van szükséged, keress bátran!

Stílustanácsadás Neked