STÍLUSKOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING

A cég alkalmazottai a cég arcai, hűen tükrözik a cég által közvetített értékeket, kommunikálnak a vállalatról, vagy a vállalkozásról. A vállalkozásoknál pedig az én-márka építés elengedhetetlen alapköve a fejlődésnek. A kommunikációs eszközök szerves része a megjelenésünk, amellyel üzenetet közvetítünk, helyettük is kommunikál.

A stíluskommunikációs tréning során az üzleti stílus megteremtését vesszük célkeresztbe, szemléletes és érdekes tréning keretében. Az üzleti megjelenés tanulható, a tréning során konkrét üzleti szituációkon, példákon keresztül sajátítják el a résztvevők az üzleti stílus alapjait.

Az üzleti öltözködés (dress code) egy egyezményes irányvonal, mégis úgy érzem, hogy a legtöbb vezető és munkavállaló nem biztos abban, hogyan állíthatja össze leghatékonyabban és változatosabban a ruhatárának az üzleti életben használt részét.

Mind a női és a férfi viseletek alapjait, illetve stílustrükkjeit is figyelembe vesszük, amellyel nemzetközi szintre emelheti önmaga és a cége imázsát a tréningen résztvevő.

Időtartam: 2-3 óra

Ár: Egyéni díjszabás (2-3 óra)