A 2021-22-es őszi-téli divattrendek rengeteg lehetőséget nyújtanak nekünk a kísérletezésre.

Az előző bejegyzésemben https://stylexpert.hu/oszi-trendek/ a trendszínek párosítása, a meglepő anyagok, illetve a plisszírozott szoknya jelent meg hangsúlyosan, azonban itt még bőven nincs vége!

Ugyanis az őszi divattendek még bőven tartogatnak izgalmas anyagokat, mintákat és motívumokat is számunkra.

Folytassuk többrészes őszi trendelemzésünket (2. rész):

  • Kötött ruha mániás vagy?

Kötött szoknyát kötött felsővel vennél fel szívesebben? Mindegy, csak jó meleg és csinos legyen!! Ráadásul a királykékkel a tél típusok idén sem hibázhatnak, illetve a hideg nyár típusok is bátran belecsempészhetik a téli szettjeikbe ezt a menő színt.

  • Geometrikus minták, a ’60-as évek kedvencei.

Ennél a trendnél légy résen, hogy ne legyen „öreges”, mert az üzletekben javarészt fekete-barna kombinációkat látni, azonban ez a minta kicsit izgalmasabb színpárosításokkal ezerszer jobban működhet! A sötétkék, türkiz és fukszia kombinációja üde színfoltja lehet a szürke késő őszi napoknak!

  • Masni minden mennyiségben.

A romantikus stílus kedvelőinek jó híreink vannak, mert idén ősszel hódítanak a masnik! Érdemes kikísérletezni, milyen kötési technikával az igazi!

 

Neked melyik őszi-téli divattrend a kedvenced idén?

Viszont még koránt sincs vége, hiszen bőven tartogatunk számodra még izgalmas őszi-téli stílustippeket a trendek alapján!